.

Koronavírus verzus európske veľtrhy: Hannover sa odkladá, Kolín zatiaľ nie

0
0
0
s2smodern

Blízke termíny veľkých autmobilových, technologických a pneumatikárskych výstav sú ohrozené, vzdialenejšie plány zatiaľ organizátori nevzdávajú. 

Viaceré zdroje aktuálne prišli s informáciou, že známy technologický veľtrh Messe Hannover, sa neuskutoční v pôvodne plánovanom termíne 20. až 24. apríla. Náhradný termín je zatiaľ stanovený na 13. až 17. júla tohto roku. V celej 70-ročnej histórii veľtrhu je to vôbec prvýkrát, kedy musel byť odložený alebo zrušený. Dôvodom je šíriaci sa nový koronavírus, resp. neschopnosť organizátorov Messe Hannover zabezpečiť požadované dostatočné bezpečnostné opatrenia bez toho, aby to významne ovplyvnilo chod veľtrhu, v jeho pôvodnom termíne.

Aspoň priebežne lepšie správy prišli od organizátorov pneumatikárskej výstavy Tire Cologne 2020 v nemeckom Kolíne nad Rýnom: Plán, ktorý počíta s termínom 9. až 12. júna, sa zatiaľ nemení, prípravy stále pokračujú. Usporiadateľ však zdôrazňuje, že veľmi vážne vyhodnocujú odporúčania príslušných autorít ohľadom konania veľkých akcií a finálne rozhodnutie sa ešte môže zmeniť. Šíriacemu sa koronavírusu už v tomto roku „padli za obeť“ viaceré akcie z branže, dokonca aj prvý z najvýznamnejších automobilových veľtrhov sezóny v Ženeve.

Ilustračné foto: Dreamstime.

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.