.

Goodyear na veľtrhu Bauma 2022

0
0
0
s2smodern

Na mníchovskom výstavisku prezentuje výrobca nielen pneumatiky, ale aj technológie a riešenia pre správu pneuhospodárstva.

Veľtrh Bauma je popredná svetová akcia, zameraná na stavebné a banské zariadenia. Jeho návrat a aktuálny ročník v Mníchove ponúka spoločnosti Goodyear možnosť na prezentovanie dôležitých produktov aj služieb pre zákazníkov. Dvojposchodovú expozíciu značky nájdete v hale A6 v stánku 224, až do nedele 30. októbra. Z technológií pre správu pneumatík Goodyear predstaví svoj systém merania tlaku v novom variante TPMS Heavy Duty, ktorý komunikuje pomocou telematických systémov Goodyear FleetHub alebo Goodyear DriverHub.

Goodyear GP 3E

Z nových pneumatík sa návštevníkom predvedie typ GP-3E (obrázok v texte) pre kolesové nakladače a grejdery. Ich hlavnými prednosťami sú okrem iného znížené náklady na hodinu prevádzky, nízke vibrácie a dobrá rovnováha medzi trakciou a flotáciou. Druhou vystavenou novinkou je typ Powerload (titulný obrázok hore), určený pre kompaktné kolesové nakladače a grejdery. Technológia Smooth Guard mu dáva mimoriadne silnú ochrannú vrstvu gumy v oblasti ramien a bočníc s odolnosťou proti prerezaniu. Obe spomínané novinky sú pripravené aj pre vozidlá s dieselovým, hybridným a elektrickým pohonom.

Zdroj a foto: Goodyear

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.