.

Debica prináša na trh nový rad pneumatík pre nákladné automobily

0
0
0
s2smodern

Značka koncernu Goodyear prichádza s novinkou DRD2 na poháňanú nápravu a DRS2 na riadenú nápravu.

Novinka budgetového segmentu je použiteľná celoročne a prináša množstvo vylepšení oproti predošlej generácii DRD/DRS, ktorej výroba bude ukončená. Okrem iného ponúka znížený valivý odpor a zároveň spĺňa zákonné normy na udelenie certifikátu zimnej prevádzky so symbolom 3PMSF. Novinka DRS2 na riadenú nápravu disponuje robustným rebrovým dezénom a zákazníkovi poskytne vysoký kilometrový výkon, s pravidelným opotrebovávaním. Pre typ DRD2 na poháňanú nápravu je okrem iného typický robustný dezén s nesmerovými blokmi. K dispozícii je aj dezén pre návesy DRT so zimnou špecifikáciou M+S.

Debica prináša na trh nový rad pneumatík pre nákladné automobily.

V ponuke nového radu sú tri rozmery DRS2 na riadenú nápravu a tri veľkosti DRD2 na hnanú nápravu. Z toho dve pneumatiky pre riadenú nápravu nesú aj označenie High Load, najmä pre vozidlá s motormi Euro VI, ktoré vysoko zaťažujú predné kolesá. Kompletné portfólio novinky má prerezávateľný a protektorovateľný dezén, s použitím technológie NextTread. Novinky DRS2/DRD2 v ponuke značky pre nákladné vozidlá dopĺňajú existujúce portfólio typov DMSS/DMSD/DMST pre zmiešanú prevádzku.

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.