.

Goodyear Omnitrac pre zmiešanú prevádzku

0
0
0
s2smodern

Goodyear uvádza na trh úplne nový rad nákladných pneumatík pre zmiešanú prevádzku. Má označenie Omnitrac a ponúka optimálnu odolnosť proti poškodeniu a dlhšiu životnosť.

K tomu navyše poskytuje značka záruku na defekt a záväzok akceptovať všetky kostry na protektorovanie. Technologicky stojí za pozornosť predovšetkým nová technológia DuraShield. Pre akú techniku je celý rad Omnitrac predovšetkým určený? Ide o vyklápače, domiešavače, čerpadlá betónu a podvalníky, prevádzkované v stavebníctve, ale tiež nákladné vozidlá v odpadovom, recyklačnom a drevárskom priemysle, ako aj v poľnohospodárstve. Čiže pre vozidlá, ktoré jazdia tak po ceste, ako aj po nespevnenom povrchu.

Omnitrac zahŕňa desať rozmerov (šesť pneumatík Omnitrac S na riadenú nápravu a štyri pneumatiky Omnitrac D na poháňanú nápravu) vrátane jedného pre zmiešanú prevádzku, úplne nového: 315/70 R22,5. Reaguje tak na požiadavky rastúceho trendu používania ťahačov v tomto segmente prepravy.

Technológia DuraShield

DuraShield je nová technológia značky Goodyear, ktorá spočíva vo využití špeciálneho vrchného pásu, zvyšujúceho odolnosť plášťa voči poškodeniu. Ten má priaznivý vplyv aj na možnosť protektorovania. Nový rad Omnitrac ponúka vyššiu životnosť a spĺňa aj požiadavky na náročnú zimnú prevádzku (symbol 3PMSF).

K ďalším prednostiam nového radu patria zabudovanie RFID čipu do každej pneumatiky, čo umožní jej jednoduchú identifikáciu v procese tyre manažmentu. Záruka dáva vozidlovým parkom mimoriadnu istotu, pretože pokrýva náhodné poškodenie ťažkým nárazom, ktorý by registrovanú pneumatiku úplne vyradil z prevádzky. Záruka zahŕňa aj stopercentnú garanciu prijatia pneumatiky na protektorovanie.

Omnitrac S

Tieto pneumatiky na riadenú nápravu sú navrhnuté tak, aby zvládali špecifické podmienky, ktoré sa vyskytujú v modernom stavebnom priemysle a podobných oboroch, v ktorých je nutná prevádzka tak na ceste ako aj v teréne. K ich hlavným prednostiam patria nízke opotrebovanie, odolnosť proti poškodeniu behúňa a garantovaná možnosť protektorovania – to všetko hlavne vďaka technológii DuraShield.

Goodyear Omnitrac S.

 

Omnitrac D

Pneumatika Omnitrac D na poháňanú nápravu disponuje behúňom s troma radmi smerových priečnych drážok, ktoré optimalizujú výkonnosť na diaľnici a v zimnej prevádzke. Ponúka vysokú odolnosť voči opotrebovaniu, dobrý záber na všetkých povrchoch počas celej svojej životnosti a zaručenú možnosť protektorovania. Technológia DuraShield výrazne zlepšuje životnosť plášťa, odolnosť voči poškodeniu behúňa a udeľuje mu tiež vysokú odolnosť voči odštiepeniu a odlomeniu pri vysokom krútiacom momente aj pri použití retardéra.

Goodyear Omnitrac D.

 

Pneumatiky pre návesy

Návesové pneumatiky Goodyear Omnitrac MST II 385/65 R22,5 dopĺňajú nové pneumatiky radov S a D. Ponúkajú vysoký kilometrový výkon a lepšiu priľnavosť pri použití na ceste aj v teréne. Pneumatiky majú široký behúň a vyznačujú sa rovnomerným opotrebovaním, spolu s vysokou odolnosťou voči poškodeniu a stabilitou.

 

Goodyear Proactive Solutions a rozmerový rad pneumatík Omnitrac.

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.