.

Aj Lego pneumatiky sa testujú!

0
0
0
s2smodern

Ste takí zanietení pneumatikári, že si prácu beriete domov aj na sviatky? Ak je to niečo také, ako robí Brick Experiment Channel, nemusíte mať výčitky svedomia....

YouTube kanál Brick Experiment Channel zverejnil video, v ktorom otestoval desať pneumatík z Lego produkcie. Cieľom bolo dosiahnuť čo najvyššiu lineárnu rýchlosť. Každá z pneumatík má svoj názov, priemer a hmotnosť, spomína sa tiež rok, v ktorom bola vyrobená. Merali sa otáčky a rýchlosť sa zaznamenávala laserovým tachometrom. Samozrejme, aj samotný testovací stav niesol značku Lego. Z testu vznikol rebríček, ktorého víťazovi „Cheap“ namerali až 73 km/h. Najpomalšia z testovaných bola pneumatika „Monster“, ktorá dosiahla 21 km/h. Dve pneumatiky, konkrétne „Tractor Wheel“ a „Futuristic“, boli diskvalifikované, pretože sa počas testu vyzuli z ráfika. Ďalšie zaujímavé údaje a celkové výsledky sú priamo vo videu. Či už vám toto príde ako hravá forma workaholizmu, alebo ako pracovne zapálená hravosť, počas sviatočných dní ju pokojne môžete skúsiť aj doma, a to aj viacgeneračne.  :)

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.