.

Vredestein na veľtrhu CV Show v Birminghame

0
0
0
s2smodern

V dňoch 30. apríla až 2. mája sa v Birminghame koná podujatie s názvom CV Show. Je to najväčší, najnavštevovanejší a najkomplexnejší veľtrh pre oblasť prepravy a úžitkových vozidiel, vrátane aftermarketu, usporadúvaný vo Veľkej Británii. 

Tejto akcie sa zúčastňuje vyše 20 tisíc návštevníkov zo sféry obchodu a priemyslu. Spolu s výrobcami priťahuje pozornosť aj zo strany dodávateľov a poskytovateľov služieb. Birminghamský veľtrh je pravidelnou platformou pre prezentovanie inovácií a pre svetové premiéry významných produktov.

CV Show je najväčší, najnavštevovanejší a najkomplexnejší veľtrh pre oblasť prepravy a úžitkových vozidiel, vrátane aftermarketu, usporadúvaný vo Veľkej Británii.

Veľtrh je rozdelený na dve zóny. Zóna WORKSHOP priláka všeobecne orientovanými expozíciami z celého automobilového aftermarketu a sektoru prevádzky aj údržby úžitkových vozidiel. Zóna COOL je špecializovaná na prevádzkovateľov prepravy s požiadavkami na chladenie. Salónu sa zúčastňujú aj zástupcovia pneumatikárskej branže, napríklad značka Vredestein, s bohatou expozíciou osobných aj úžitkových plášťov.

ABM LogoCMYK

FLEET firemné automobily: online magazín pre stratégie riadenia firemných flotíl

Používaním stránok prevádzkovateľa AUTO BUSINESS MEDIA s.r.o. súhlasíte s používaním cookies, pomocou ktorých vylepšujeme naše služby.